Caută după:

Roalpin este o firmă specializată în poziționarea și instalarea elementelor complexe decorative, în zone greu accesibile, la înălțime. De la instalații de lumini la decor tematic. De la servicii de întreținere tavane și cupole până la instalarea de exponate de artă, Roalpin are experiența și abilitățile necesare pentru ca proiectele să se desfășoare rapid, eficient și cu costuri minime. Pentru servicii de montaj decor, echipa noastră vă stă la dispoziție.

Montaj decor
Montaj decor Roalpin – alpinism utilitar

Centrele comerciale și spațiile publice, cum ar fi galeriile, teatrele și muzeele, pot beneficia de instalarea rapidă și de adaptabilitatea unui sistem de lucru din coardă pentru următorul lor eveniment. Montăm decorațiuni sezoniere și tematice pentru evenimente.

Vă creșteți vizibilitatea folosind decorul tematic

În fiecare an, ajutăm companiile de toate dimensiunile să sărbătorească sezonul festiv prin construirea, instalarea și întreținerea unora dintre cele mai spectaculoase decoruri pe care le-ați văzut vreodată.

Cu orice tip de instalație pe scară largă, mai ales dacă este agreată de public, siguranța și securitatea sunt considerente cheie. Alpiniștii utilitari de la Roalpin știu exact cum să vă facă proiectul sigur și atractiv pentru toată lumea. Echipa noastră are experiență în lucrul în sectorul retail și corporativ, în special în medii dificil de accesat prin metodele clasice. De la început până la sfârșit, proiectul dumneavoastră decorativ fi gestionat de alpiniști cu experiență.

Decorarea mall-ului este o modalitate uimitoare de a atrage cumpărătorii offline în magazinele dumneavoastră. Centrele comerciale sunt masive și atrag mii de vizitatori în fiecare an, în special în cele mai aglomerate zile de cumpărături ale anului. De zeci de ani, mall-urile au făcut, de asemenea, ceva puțin ieșit din comun. S-au expus decoruri inedite, mereu altfel, în toate zonele deschise și goale ale mall-urilor. Desigur, Crăciunul nu se oprește pe 26 decembrie. Ne mișcăm repede și când demontăm elementele de decor. Iar Crăciunul nu este singura sărbătoare care beneficiază de instalarea decorului, deși este clar cel mai des întâlnit. Sărbătorile pascale, Valentine’s Day, decoruri speciale de primăvară, vară, toamnă, de mărțișor sau de ziua copiilor sunt perioade excelente pentru decor montat în spații cu vizibilitate.

Care este scopul expunerii elementelor decorative în mall ?

De ce își doresc proprietarii mall-urilor să plaseze decoruri în locații cheie din mall sau din jurul acestuia? Există de fapt o multitudine de motive pentru care centrele comerciale să se angajeze în astfel de proiecte. Iată motivele principale pentru care ați putea dori să oferiți spațiu de afișare pentru artă sau campanii decorative tematice.

Puncte focale artistice în mall

Instalarea pe scară largă a elementelor decorative pot fi puncte focale în mall. Unele mall-uri au fântâni. Altele pot avea pomi de Crăciun masivi la sfârșitul anului și nimic altceva în restul anului. Dar poate nu există o fântână în zona interioară centrală sau în zona de luat masa a mall-ului și nu este probabil să ridicați un brad de Crăciun. Atunci luați în considerare câteva piese decorative tematice, bine amplasate.

Marile centre comerciale expun decor și îl schimbă des, în funcție de sezon. Piesele noi înseamnă o atragere mai mare a clienților. Clienții ar veni să vadă noul decor și apoi ar sta să cumpere sau să mănânce!

Expunerea în mediul social online

În plus, cum toți clienții mall-urilor și influencer-ii postează lucruri care le plac pe rețelele de socializare, magazinele și restaurantele beneficiază de mai multă expunere. Vizitatorii vor posta imagini cu decorul pe rețelele sociale. Postările clienților cu elemente de decor expus în centrul comercial va întări poziția pe rețelele sociale și pe internet. Deci nu ezitați să ne contactați pentru următorul proiect de montaj decor.