Caută după:

Am înființat acestă firmă pentru a întâmpina nevoile clienților existenți și potențiali cu soluții complete, profesionale de servicii din domeniul alpinismului utilitar. Roalpin Expert MCC SRL nu este doar un alt furnizor de servicii, ci un partener de încredere. Povestea noastră este ca o carte de vizită, o prezentare succintă despre activitatea firmei și a celor care o reprezintă.

Rezolvarea pe care o așteptați v-o putem oferi noi! Soluțiile sunt ușor de găsit și executat, în urma unei evaluări amănunțite ale tuturor detaliilor proiectului în cauză. Garantăm soluții eficiente din mai multe puncte de vedere: timp de execuție, cost, durabilitate.

Firma Roalpin este deținută de Ion Cîrjan, alpinist utilitar cu peste 18 ani experiență în domeniu. Experiența, dorința de a avea un număr cât mai mare de clienți mulțumiți, dar și pasiunea pentru această meserie complexă l-a determinat să înființeze acestă firmă. Acum suntem aici, prezenți și în mediul online, alături de clienții noștri și de oricine are nevoie de serviciile noastre. Plănuim să devenim prima opțiune pentru dumneavoastră în materie de servicii la înălțime. Ne perfecționăm permanent, ne vom extinde, ne vom mări echipa pentru a putea desfășura cât mai multe proiecte. Și nu doar asta, ci dorim ca beneficiarii acestor proiecte să fie mândri că sunt partenerii noștri. Promisiunea noastră este de a oferi mereu servicii complete, de calitate, executate cu profesionalism, în termenele agreate și la prețuri corecte.

Povestea noastră
De unde vine denumirea?

E simplu! Roalpin Expert MCC – firmă românească de alpinism, experți în domeniu, iar MCC – Mojo Construction Company. Mojo este un „nickname” pentru care este cunoscut Ion Cîrjan, fondatorul firmei, iar construction company, pentru că mereu a fost pasionat de a produce cu propriile mâini orice proiect inovativ, bine făcut. Cam asta este povestea noastră, momentan. De acum, vom face tot ce putem pentru a vă oferi dumneavoastră serviciile de care aveți nevoie!

Clienții noștri apreciază calitatea, eficiența costurilor și nu în ultimul rând, siguranța pe care le-o oferă firma noastră. Salutăm orice oportunitate de a forma un parteneriat cu noi. În mod sigur nu ne vom retrage din provocările pe care clienții ni le vor prezenta, ne plac lucrurile bine făcute.

Voi ne veți aprecia experiența!