Caută după:
Care sunt serviciile speciale de alpinism utilitar?

Alpinismul utilitar are o gamă largă de servicii. Aici includem curățarea, ștergerea fațadelor, vopsirea, izolarea, reparațiile și întreținerea, lucrările la tavane înalte și acoperișuri, la fațadele mari interioare și exterioare ale structurilor utilizate în mod continuu. Structuri cum ar fi clădiri înalte, cu fațade de sticlă, de bond, centre comerciale (mall-uri), hoteluri, centre de afaceri, centre rezidențiale și clădiri publice. Acum vom enumera principalele servicii speciale de alpinism utilitar.

Servicii pentru evenimente

Efectuăm instalarea și demontarea specială a echipamentelor, cum ar fi sistemul special de lumină și sunet, izolarea fonică, camera foto, instalarea și demontarea scenei, Acționăm în spații organizaționale, cum ar fi stadioane, săli de concerte, teatre și sălile de cinema, concertele în aer liber prin intermediul echipei noastre de alpiniști utilitari.

Servicii pentru parcuri tematice

Oferim servicii pentru întreprinderile din sectorul turistic, cum ar fi parcuri de distracții, hoteluri, parcuri acvatice, muzee. Echipa noastră furnizează servicii de consultanță pentru a asigura siguranța clienților și a vizitatorilor. Totul, în timp ce aceștia se bucură în voie de serviciile și activitățile desfășurate.

Servicii pentru parcurile eoliene

Echipa noastră poate face întreținerea, instalarea și demontarea turnurilor de măsurare a vântului. Pentru parcurile eoliene oferim servicii de consultanță pentru lucrări la înălțime, în siguranță. Alpiniștii utilitari pot oferi servicii precum curățarea suprafețelor interioare și exterioare, inspecția și repararea lamelor turbinei, înlocuirea, dezasamblarea și instalarea de piese.

Servicii pentru silozurile agricole

Oferim servicii de inspecție, curățare, vopsire, reparare și toate tipurile de lucrări de asamblare și demontare pentru echipamente. Totul în condiții de siguranță, în conformitate cu normele de lucru la înălțime prin tehnici de acces în coardă.

Lucrări de reparații pentru clădiri cu regim special, sau structuri cu acces dificil

Servicii de consultanță, reparații, instalații, vopsire, montaje diverse, curățare în zonele cu acces dificil din clădiri speciale. Spre exemplu, acum 3 ani am vopsit la interior, cupola Circului Metropolitan București. Alpiniștii utilitari de la Roalpin Expert MCC SRL acceptă fiecare provocare pe care i-o prezentați.

Servicii speciale de alpinism utilitar

Construcții metalice atipice, relee de comunicații, zonele înalte de pe stadioane, sisteme de proiectoare, poduri, săli de concerte, săli de evenimente – toate reprezintă proiecte fezabile pentru noi. Cereți-ne o soluție tehnică de servicii speciale de alpinism utilitar și nu veți regreta!