Caută după:
Portofoliu

Lucrări efectuate de echipa de alpiniști utilitari de la Roalpin Expert MCC SRL. Portofoliu în imagini.

Galerie – montaj decor

Răsfoiți galeria de imagini din montaj decor pentru a vedea complexitatea proiectelor noastre. Garantăm siguranță, profesionalism, rapiditate și prețuri corecte. Oferim servicii complete de montaj tematic în funcție de cerințele clientului. De crăciun, cu ocazii speciale, pentru vernisaje, expoziții – noi ne ocupăm de montaj.

Portofoliu – lucrări în domeniul publicitar

Vă invităm să vizualizați galeria de imagini cu lucrări efectuate de echipa noastră. Veți regăsi montaj de banner, mesh, casete luminoase, totem, unipol. Veți observa cum am aplicat autocolant sau window graphic. Veți putea analiza detalii de montaj sau producție structuri pentru casete sau de montaj.

Galerie – reparații și întreținere clădiri

Echipa noastră de alpiniști utilitari vă stă la dispoziție pentru lucrări de mentenanță și reparații clădiri. Montăm pereți cortină, fațade ventilate. Vopsim, tencuim, curățăm și reparăm acoperișuri. Efectuăm lucrări de termoizolații. Montăm cabluri, instalații, burlane, parazăpezi

Portofoliu – servicii speciale de alpinism utilitar

Alpinismul utilitar este foarte complex. Puține firme pot executa toată gama de servicii. Roalpin vă oferă toată game de lucrări din domeniu. Lucrăm acolo unde nici nu v-ați imagina că se poate. Studiați galeria foto de mai jos și convingeți-vă!