Caută după:
Reparații și întreținere clădiri
Reparații și întreținere clădiri – întreținere acoperiș

Ne străduim să fim receptivi, flexibili, fiabili și rentabili, deoarece știm că stabilirea de relații pe termen lung cu clienții noștri este cheia succesului. Modul nostru de lucru este meticulos, adaptabil și abordabil. Angajamentul nostru este să îndeplinim așteptările clienților și angajaților noștri, oferind calitate, siguranță, punctualitate și îmbunătățire continuă. Reparații și întreținere clădiri, spații comerciale, mall-uri, office space, centre de afaceri, complexe rezidențiale, hale industriale, structuri metalice și multe altele – fac parte din aria noastră de servicii oferite.

Oferim soluții de lucru la înălțime pentru toate proiectele dumneavoastră la nivel înalt.

Întreținere și mentenanță

Administratorii de clădiri se confruntă cu probleme – scurgeri, degradarea etanșărilor, probleme cu fațadele, fără a menționa accesul sigur pentru întreținere. Avem o echipă calificată capabilă să efectueze aceste inspecții, reparații sau alte lucrări de întreținere necesare în toate locațiile. Serviciile noastre se desfășoară în condiții de siguranță și cu întreruperi minime ale activităților curente.

Lucrări la acoperișuri

Oferim soluții de acces la nivel înalt prin acces în siguranță la acoperișuri cu ajutorul lucrului în coardă, reducând nevoia de schele și costurile asociate. Avem specialiști pregătiți la cele mai înalte standarde, oferind siguranța lucrului bine făcut.

Instalații exterioare, de climatizare, pluviale, electrice, de rețea

Personalul nostru experimentat poate instala, inspecta, testa și repara o gamă largă de echipamente montate în zone cu acces dificil. Suntem o alternativă sigură, rapidă și rentabilă la mijloacele de acces mai tradiționale. Nu există zone care să se dovedească inaccesibile pentru echipa noastră de alpiniști utilitari.

Curățare geamuri și fațade exterioare

Vă putem oferi o curățare externă completă a clădirii / spațiilor dumneavoastră. Ne putem asigura că arată la fel de bine ca la început și că este complet prezentabil pentru clienții dumneavoastră. Murdăria, depunerile inestetice, mucegaiul, vegetația exterioară pot fi îndepărtate de pe întreaga clădire, indiferent de înălțime. Ferestrele, zidăria, acoperișurile și fațadele pot fi curățate folosind echipa noastră de alpiniști utilitari.

Servicii de vopsit la înălțime

Oferim cele mai bune servicii de vopsit în rapel. Datorită experienței minunate a tehnicienilor noștri alpiniști utilitari, care nu folosesc schele în munca lor, vă puteți aștepta la un serviciu de înaltă calitate și fiabil. Acest serviciu este nu numai perfect sigur, ci și foarte ieftin, permițându-vă să economisiți banii pe care altfel i-ați cheltui pe schele scumpe.

Ne mândrim cu serviciile noastre calitative și fiabile. Nu folosim subcontractori, ceea ce înseamnă că atunci când efectuați o lucrare cu Roalpin Expert MCC SRL, garantăm că unul dintre membrii echipei noastre va termina lucrarea la timp, de fiecare dată. În plus, puteți fi siguri că toate serviciile noastre sunt prestate eficient, în condiții de siguranță. De asemenea nu prezintă niciun risc pentru dumneavoastră sau proprietatea dumneavoastră. Când aveți nevoie de mentenanță, reparații sau curățenie exterioară pentru clădirea dumneavoastră sau orice alt fel de structură, nu ezitați să ne contactați.

Calitatea este cheia atunci când livrăm soluții de mentenanță, reparații, curățarea ferestrelor și întreaga întreținere la înălțime pentru clădirea sau structura dumneavoastră.