Montaj decor festiv

Oferim servicii de montaj decor festiv, pentru sărbătorile de iarnă, de primăvară, tematice sau evenimente private.

Montaj decor festiv

Instalarea decorului de Crăciun în zona rezidențială

Parcă nu intrăm în atmosfera Crăciunului până când nu vedem lumini sclipitoare atârnând de pe acoperișuri, înfășurate în jurul stâlpilor și scânteind în copaci! De la mare la mic, putem face ca o casă de orice dimensiune să arate fantastic. Fie că este vorba despre linia acoperișului, peisajul sau iluminatul copacilor, vă vom transforma casa într-un tărâm de iarnă festiv. Vom fi bucuroși să vă oferim consiliere sau să vă transformăm ideile existente în realitate.

Luminile de Crăciun sunt frumoase, dar instalarea acestora presupune multă muncă și responsabilitate. Urcând pe o scară nesigură, în frig, nu este ușor. Nici măcar nu aducem vorba despre situațiile în care este necesară descurcarea și repararea instalațiilor de lumini. Să fim sinceri, nu este distractiv să încerci să găsești acel bec ars. Echipa noastră de alpiniști se poate ocupa de tot pentru dumneavoastră, în timp ce ascultați colinde de Crăciun și beți o cacao fierbinte. Având o echipă profesionistă, cu ani de experiență în montajul decorului de Crăciun putem prelua decorarea locației dumneavoastră. Astfel, veți avea o grijă mai puțin în timpul sărbătorilor.

Indiferent dacă doriți un aspect simplu și elegant, doar cu iluminare pe acoperiș și o ghirlandă mare de Crăciun strălucitoare, sau un decor uimitor de exterior care să fie invidia tuturor vecinilor, echipa noastră va duce acest proiect la bun sfârșit.

Procesul de montaj decor festiv rezidențial de Crăciun include:

Consiliere – Există un număr nelimitat de modele de istalații și decorațiuni de Crăciun; nu sunt două la fel. Viziunea clientului începe cu o consultație gratuită de proiectare. Personalizăm fiecare design pentru a vă face decor vesel și luminos. Discutăm împreună despre aspecte specifice sau vă putem ajuta să veniți cu idei. Cu siguranță vă vom ajuta să vă transformați viziunea în realitate. Proiectele noastre anterioare sunt pe măsură, cu detalii frumoase și captivante.

Instalare – Echipa de la Roalpin are instrumentele și experiența necesară pentru a face treaba. Personalul este pe deplin instruit să instaleze corect decorul festiv, având în vedere detaliile stabilite. Ei folosesc sisteme și metode pentru a vă instala luminile și elementele decorative rapid, eficient și fără probleme. La final, în prezența dumneavoastră efectuăm recepția proiectului, astfel aveți garanția lucrului bine făcut. Ne mândrim să oferim clienților noștri servicii de montaj profesionale, de calitate, asigurându-ne că decorul dumneavoastră festiv este instalat cu cea mai mare grijă.

Întreținere și intervenții – Scopul nostru este să eliminăm bătaia de cap din vacanță și să vă oferim mai mult timp cu familia! Când becurile se sting sau o vijelie neașteptată vă strică decorul, sunați-ne și vom veni să-l reparăm. Ne vom asigura că luminile dumneavoastră festive rămân funcționale pe tot parcursul sezonului.

Demontare – La sfârșitul sezonului, echipa noastră se va întoarce pentru a vă da jos decorul, cu aceeași atenție la detalii și grijă ca și la instalare. Perioada demontajului începe pe 10 ianuarie și durează până pe 10 februarie, dacă vremea o permite.

Fără alte cuvinte, dăm startul la montarea iluminatului festiv. Senzația de căldură, confort și bucurie pe care ne-o oferă strălucirea decorului de iarnă sporește sentimentele de bine ce apar o dată cu sărbătorile. Povestea fiecăruia se scrie acasă, și, de ce nu, de sărbători, casa noastră să fie ca ruptă din basme….